MoveAthon - handicapidræt til fælles forståelse

From Grafisk sponserer sammen med en række andre virksomheder Kolding Handicap Idræt og deres nyskabende MoveAthon som i år afholdes i samarbejde med Geografisk Have lørdag d. 19/9-2015, kl. 12-16.

 

Tina_Kierkegaard, Geografisk HaveRuben Beck, Kolding Handicap Idræt

Fællesskab
- Det handler om at skabe et fællesskab mellem handicappede og ikke-handicappede. Vi kan lære meget mere af hinanden, og vi er gået ind i samarbejdet fordi Geografisk Have er de helt rigtige omgivelser til et sådant arrangement, med f.eks. skattejagt og sanserute siger Tina Kierkegaard, leder af Geografisk Have.

Mange aktiviteter
Formand for Dansk Handicap Idræt i Kolding, Ruben Beck Madsen er rigtig glad for samarbejdet med Geografisk Have og glæder sig til at præsentere de mange spændende aktiviteter, hvor målet er, at handicappede og ikke-handicappede sammen deltager i aktiviteterne.

Alle ruter er tilrettelagt så handicapvenligt som muligt:

- Løberuten - tilrettelagt af Kosmoliv
- Vandreruten - tilrettelagt  af Dansk Vandrelaug
- Skattejagten - Jorden Rundt
- Sanseruten - her kan du bruge dine sanser.
Derudover vil der være pandekagebod, siddevolley, handi-boccia, goalbold for blinde, tai-chi, åndredrætstræning med mere.

- Vi håber rigtig mange vil støtte op om arrangementet, og at vi får gjort god reklame for handicapidrætten siger Ruben Beck, der også glæder sig over opbakning fra Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen, håndboldspilleren Torsten Lahn - og næstfmd. i Kolding Kommunes Kulturudvalg Merete Due Paarup, som vil byde velkommen på dagen.

Gratis adgang
Der er ekstraordinært gratis adgang til arrangementet i Geografisk Have - og tilmelding til løberuten er nødvendig.

Se mere her på Geografisk Haves hjemmeside.

FROM Grafisk A/S · Gejlhavegård 23 · DK-6000 Kolding · Tlf. +45 7552 7711
Logon