"Altmodisch markedsføring ?
– tja, men kunderne elsker det !"

- Vores kunder efterspørger det i stor stil - og det er vi rigtig glade for.
Sådan falder ordene fra MC Emballage i Søften, når temaet er markedsføring og branding via de 3 slags kalendere som netop er leveret i et større oplag fra From Grafisk.

Det er efter eget udsagn en flok "stolte emballagenørder" som står bag det medarbejderejede MC Emballage, som i kraft af bl.a. en flad organisationsstruktur og strømlinede processer hele tiden udfordrer sig selv. Det har resulteret i et omkostningsniveau, der ligger markant under branchens øvrige totalleverandører og på niveau med kinesiske virksomheder. Derfor skal markedsføringen også være særdeles effektiv, og her bruger MC Emballage blandt andet strø-gaver.

Utroligt populært
- Vi oplever, at vores strømper, kuglepenne og kalendere er meget populære hos vore kunder. Faktisk er kalenderne så populære, at vores kunder rykker os for at få dem år efter år! Og det er jo ikke det værste udgangspunkt, siger Trine Schmidt, der er afdelingsleder for indkøb hos MC Emballage.
- Vi betragter kalendere og de andre strø-gaver som en særdeles effektiv reklame- og branding kanal og et middel til hele tiden at være tilstede hos kunden. 

Altmodisch ?
- Selvom det jo på sin vis er et ”altmodisch” reklamemedie – ja, så virker det. Kalenderne giver et hurtigt overblik i dagligdagen og er stadig et vigtigt værktøj trods det, at de fleste har let adgang til Outlook-kalenderen på PC’en. Og så smiler vi jo hver dag til vores kunder fra kalenderen på væggen, skrivebordet eller under skriveunderlaget, slutter Trine Schmidt.

Flyt ind på dine kunders skrivebord
Skal vi også hjælpe din forretning med at "flytte ind på skrivebordet og på væggen" hos dine kunder med f.eks. en flot bord- eller vægkalender, så kontakt From Grafisk og hør mere om dine muligheder.

Oktober 2015

FROM Grafisk A/S · Gejlhavegård 23 · DK-6000 Kolding · Tlf. +45 7552 7711
Logon